Een nieuwe uitdaging

Gepubliceerd op 11 januari 2021 om 22:29

De afgelopen 3 jaar heb ik (Ramon) me vooral gericht op het opzetten van mijn bedrijf filmworkshop.nl dat workshops organiseert voor scholen en het bedrijfsleven. Voor mij was het als een berg bewandelen. Nadat ik 11 jaar als directeur bij BROET had gewerkt moest ik weer helemaal opnieuw beginnen en mijn passie weer ontdekken in iets nieuws. 

Vorig jaar kwam ik steeds meer tot het besef dat ik naast het produceren van films en mijn bedrijf ook de passie voor coaching en advies aan filmmakers had. Nadat ik zelf weer een korte film (Broer) produceerde kwamen er steeds meer filmmakers vanuit het gehele land die advies wilde. Dat heeft me dit jaar (2021) doen besluiten om het nu professioneel op te zetten. Mijn nieuwe kantoor in Geldrop zal in april opgeleverd worden en vanaf dan kan ik ook weer fysiek coaching en advies aanbieden met uiteraard heerlijke koffie op kantoor. Voor de mensen die niet helemaal naar het Brabantse land willen reizen is er uiteraard ZOOM (digitaal). Ik heb ontzettend veel zin om al die filmmakers te helpen die even vastlopen of juist behoefte hebben om eerlijke feedback te krijgen en steun bij het maken van hun film. Gewoon even van gedachte wisselen is vaak genoeg om iemand weer in de goede richting te krijgen. Want filmmaken is een intens proces met ups and downs en een lange weg naar de top van de berg!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.